“Südame õige kuju”

Jenn Bennet
(2015)
Tõlkinud Liis Konovalov
Heli Kirjastus

Kindlameelne Beatrix Adams on enda selle suve eesmärgiks seadnud võita muuseumi sponsoreeritud stipendiumikonkruss. Ta ei soovi joonistada suvalist molekuli, ta soovib esitada oma tööks lahatud surnukeha. Kuid kaasamõtlejaid tema omapärasele soovile on vähe.
Salapärane ja võluv Jack, linna tuntuim vandaal ja tänavakunstnik, keda otsib politsei. Kuid ka temaga ei ole kõik nii must-valge kui esialgu paistab. Jackil ja tema perel on kiivalt hoitud saladus, millest laiem ring ei tohi teada.
Kui Beatrix ja Jack, juhuste kokkulangevusel (ja tänu Willile), ööbussis kokku satuvad, muudab see elu nende mõlema jaoks. Beatrix saab teada, et kõik reeglid ei vääri alati järgimist. Ja Jack õpib, et mõne inimese jaoks on tasub pingutada.

Kindlasti väga-väga põnev lugemine! Beatrixi hobi organeid joonistada ja nüüd ka päris surnukeha – kummaline aga põnev, sellist pole varem veel kohanud! Ja Jacki hämmastavad tänavajoonistused on kirjeldatud piisavalt detailselt ja lummavalt, et neid ise kuskil suurel seinal ette kujutada, mõtiskledes selle sõnumi üle. Peale suure ja kirgikütva armastusloo on siin aga räägitud ka vaimsest tervisest, skisofreeniast ja katkistest peresuhetest, mis omavad lastel suurt mõju.

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna Keskraamatukogust

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Alustamine
%d bloggers like this: