Design a site like this with WordPress.com
Alustamine

Mõrad südameluus

Colleen Hoover
2021
Kirjastus Pegasus

Beyah on omapäi kasvanud ning leidnud suveks elukoha oma isa juures. Samson on pärit jõukast kodust. Saatuse tahtel on neist saanud selleks suveks naabrid. Noorte vahele tekivad peadpööritavad tunded. Kuna mõlemad peavad suve lõpuks kolima riigi eri otstesse, otsustavad nad liikuda oma suhtega tasa ja targu. Saatusel on neile aga hoopis teised plaanid, mis mõlema elu peapeale pöörab. Kas armastus on tõesti see, mis alati võidab?

Colleen Hoover on minu vaieldamatu lemmik armastusromaanide autor. Selle raamatu kätte võtmine võttis mul oodatust kauem. Kui raamat aga loetud sai, oli seda pikalt raske unustada. Beyah ja Samsoni lugu läks hinge ja pani neile raamatu lõpuni südamest kaasa elama

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna keskraamatukogust, lasteraamatukogust ja Uuemõisa raamatukogust.

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: