King nr 39

, , ,
King nr 39

Jaanus Vaiksoo

183 lk

Kirjastus Ärkel

Keegi pole kunagi liiga vana, et lugeda lasteraamatuid! Siin on üks vahva Eesti kirjaniku lastekas. Tegemist on lausa sarjaga ja „King nr 39“ on selle esimene osa.

Viienda klassi poiss Paul Viies otsustab ühel päeval poppi teha ja satub selle käigus erinevate seikluste otsa. Vahepeal tekib tal lausa küsimus, kas igal päeval oleks elu nii põnev, lihtsalt tema magab selle koolis õppides maha. Võib-olla peaks tihedamani popitama.

Iseenesest hommik algab tal ju üsna halvasti: magab sisse, tal on otsaees vinn ja lisaks lööb varba ka veel ära. Aga siis kohtub ta kingapoes imekauni müüja Jekaterina ja kahtlase Kingamehega. Jookseb pikali Arturi ja saab sõbraks Arturi tütre Minna Riinuga. Põnevust kui palju!

Koos Minnaga hakatakse uurima, mis värk Kingamehega on. Sest on ju kahtlane, kui keegi ostab pea iga päev täpselt samast poest, täpselt samu kingi. Paulil endal aga juhtub imelugusid seal samas poes.

Vahva lugemine! Raamatukogus on olemas ka teine ja kolmas osa („King nr 40“ ja „King nr 41“) ja kirjanik ise on öelnud, et plaanis on üks osa kindlasti veel.

Vaata leidumust raamatukogudes siit.

Lisa kommentaar

Tere, raamatusõber!

Oled jõudnud Lääne Maakonna Keskraamatukogu noorteraamatute blogisse!

Tutvustame uuemaid ja vanemaid noorteraamatuid nii eesti kui ka inglise keeles!

Loe, arva ja inspireeru!

raamatureporter@gmail.com

Leiad meid ka

Design a site like this with WordPress.com
Alustamine