Design a site like this with WordPress.com
Alustamine

“Varjajad”

Agnes Kolga
2017
Kirjastus Tänapäev

Kaspar ja Kerli on olnud parimad sõbrad juba aastaid. Harjunud üksteisele kõigest rääkima ja kõike koos tegema. Nende päevi saatis ka süütu flirt, mille teised tihti viltu vaatasid. Küll aga, kui klassi saabub uus tüdruk, toob see kaasa rohkem pinget, kui arvata võiks. Kuidas jõuda selgusele, kas tunded, mis sees möllavad on suurest sõprusest või midagi hoopis enamat?

Minu jaoks huvitav raamat, teema ja autor. Autorit mäletasin juba Wattpadi aegadest ja kui nüüd tema raamat kätte sattus, pidin seda kindlasti lugema. Meeldivalt kirjutatud ja hea lugeda. Kuigi raamatu sisu oli juba poole pealt küllaltki etteaimatav, on see põnev lugemine sellegipoolest.

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna Keskraamatukogust, lasteraamatukogust ja Uuemõisa Raamatukogut.

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: