Design a site like this with WordPress.com
Alustamine

Täna. Õhtul. Homme

Rachel Lynn Solomon
2021
Tänapäev


Rowan Roth ja Neil McNair on võistelnud kõiges, mis vähegi pähe tuleb. Aastaid on neid hoidnud sihil vajadus teisest parem olla. Kordamööda on nad parimad, kumbki ei lepi teise kohaga. Aga peatselt saabuva lõpuaktusega on see kõik läbi – kogu see rivaalitsemine. Läbi kokkusattumuse otsustavad kaks põlist rivaali aardejahi jaoks enda jõud ühendada. Kõige suurema üllatus tabab neid, kui mõistavad, et neil on rohkem ühist kui eales arvatagi oskasid.

Olen väga õnnelik, et see raamat minuni jõudis. Tõsiselt hea ja humoorikas lugemine, kus ei puudu ka killuke teismelistele omasest naiivsusest. Tore, et autor tutvustab enda armastusromaanis ka Rowani suurt armastust armastusromaanide vastu ja, kes teab, ehk sai ka Nora Roberts mõne uue lugeja. 🙂

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna Keskraamatukogust ja Uuemõisa raamatukogust.

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: