Design a site like this with WordPress.com
Alustamine

Vidusilm

Rob Harrell
2021
Kirjastus Hea Lugu

Ross on seitsmenda klassi õpilane, kes saab ühel Halval Päeval teada, et tal on haruldane silmakasvaja. Kõige rohkem tahaks ta olla normaalne, ometi saab temast koolis “see vähiga poiss”. Kuidas tulla toime sõprade kaotusega, kiusamise ja tõsise ohuga kaotada nägemine? Ja mis pakub meelerahu selle suure segaduse keskel?

Väga hea lugemine kõigile, kellele raamat kätte satub. Arutab mitut olulist ja kohati ka rasket teemat. Alustades koolikiusamisest, lõpetades raske ja keerulise haigusega. Annab lugejale võimaluse näha ühe vähki põdeva inimese sisse. Raamat pani vahel valjult naerma, teisel hetkel aga kurbusest pisaraid pühkima. Südamesse puges veel seetõttu, et raamat põhineb autori enda elukäigul.
Soovitan väga!

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna Keskraamatukogu lasteosakonnast ja Uuemõisa raamatukogust.

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: