Design a site like this with WordPress.com
Alustamine

Saada pilte

Lauren McLaughlin
2021
Postimehe kirjastus

“Tüdrukud on poistest tugevamad. Võib-olla ei jää neil muud üle.”
Suze, Nikki, Ani ja Lydia on parimad sõbrannad, kes on andnud üksteisele lubaduse alati teineteisele olemas olla. Kui aga Suze tüdrukutele noa selga lööb, hakates käima kooli eliitmaadleja ja suurima mölakaga, ei suuda tüdrukud seda andestada. Asjad ei ole aga nii nagu esmapilgul paistavad. Suze on langenud alatu ahistaja ja väljapressija küüsi. Kellelt abi otsida, kui ta sinu iga liigutust jälgib? Kuidas tõestada enda süütust maailmas, kus ohver on alati süüdi?

“Saada pilte” käsitleb paljusid päevakajalisi teemasid. Erinevad mõnuained, seksuaalne ahistamine ja ärakasutamine, manipuleerimine, küberkiusamine, rassism. Oli kurb lugeda ja mõelda, et kuigi autor on öelnud, et kõik tegelased ja lood on välja mõeldud, on siiski suurel osal tõepõhi all. Selliste suurte probleemidega silmitsi seisjaid on tänapäeval palju. Hea on aga see, et ka kirjanikud sellele aina rohkem tähelepanu pööravad. See toob need esmapilgul vaid noorte probleemid, ka teisteni. Nii saab hukkamõistmisest lõpuks abistamine ja see on samm lähedamal, et probleemidele lahendus leida.

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna Keskraamatukogust, lasteosakonnast ja Uuemõisa raamatukogust.

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: