Design a site like this with WordPress.com
Alustamine

“Mul hakkasid päevad”

Marilyn Jurman
2021
Kirjastus Marilyn Jurman

Kui Sass end lugejatele tutvustab on ta 14-aastane 8. klassi õpilane. Tal on peaaegu kõik oma “esimesed” asjad tegemata, mis käib ühe teismelise elu juurde. Kuna Sassi ema on tihti tööl, peab tüdruk kõigega üksi hakkama saama. Selles raamatus võttis ta meid kaasa ja viis läbi teismeeas kogetud tõusude ja mõõnade, millega on lugejatel võimalik samastuda.

Minu arvates on see raamat suureks kasvamisest. See annab aimu nii noores eas kogetud rõõmudest, kui ka suurematest probleemidest. Raamat juhib tähelepanu väga tõsistele murekohtadele tänapäeva teismeliste ja ka vanemate inimeste seas, näiteks: depressioon, söömishäired, alkohol ja narkootikumid, seksuaalne ärakasutamine. See raamat on väärt lugemine nii noortele kui ka vanematele, et teatud ohumärke näha ja ära tunda. Et noored oskaks hoiduda ja abi paluda ja, et vanemad oskaks aidata ja toeks olla.
#eionei

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna Keskraamatukogust, lasteraamatukogust ja Uuemõisa raamatukogust.

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: