Design a site like this with WordPress.com
Alustamine

“Kui armastus külmutab südame”

Koidu V. G. Ferreira
2022
Kirjastus Koidev OÜ

Rosalina kuuleb lumesajus helisevaid hääli, tunneb tuisu kutset ja ei tunne külma.. peaaegu kunagi. Küll aga kui ta silmad kohtusid Aideniga, sai ta teada, mis tähendab tunda külma. Ja kui Aidenit puudutades tekkis ta kehale jääkirmetis, tekitas see palju küsimusi neis mõlemas. Kelle pöörduda murega, mida ei ole võimalik seletada ilma, et sind ei peetaks hulluks? Rosalina on enesekindel ja kartmatu. Kuigi tema saatus on ammu enne teda paika pandud, on ta otsustanud sellele vastu seista.. maksku see, mis maksab.

Raamat püüab pilku oma ilusa talvise kaanepildiga. Väga fantaasiaküllane noorteromaan, mis keset kuuma Eesti suve toob endalegi külmavärinad peale. Natuke Frozenit, peotäis Tuhkatriinut ja kokku saabki väga huvitava loo. Raamat lõppes põnevalt ja ootan huviga uue osa ilmumist. Varasemalt sama autori poolt ilmunud Domineeriva värvi sari oli samuti väga põnev lugemine.

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna Keskraamatukogust, lasteraamatukogust ja Uuemõisa raamatukogust.

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: