Design a site like this with WordPress.com
Alustamine

“Õed hundid”

Kimberly Brubaker Bradley
2021
Kirjastus Hea Lugu

Kümneaastasel Dellal on vaid tema vanem õde Suki. Suki on see, kes Dellat kaitseb ja tema eest hoolitseb. Aga kes kaitseb ja hoolitseb Suki eest? Tüdrukute ema kannab vanglakaristust, sest küpsetas metat. Ema uus mees, kelle juures tüdrukud elasid tahtis Dellaga teha midagi kohutavat, tüdrukud pidid sealt põgenema. Nad sattusid politseisse, ajutisse peatuspaika ja sealt asendusperre. Kuidas olla normaalne laps, kui sul pole varem selleks kunagi võimalust olnud? Kui Suki teeb enesetapukatse variseb Della maailm kokku – tema turvaline keskkond oli Suki.. ja Suki oli katki.

Emotsionaalselt väga raske lugeda teades, et selline asi ei juhtu vaid raamatutes vaid on meie ümber rohkem kui arvata oskame. Nii Della kui Suki olid nii vaprad ja hakkajad, olenemata sellest, et mõlemad elasid üle palju traumeerivaid kogemusi. Silmi avav raamat nii noortele kui ka vanematele.

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna Keskraamatukogust, lasteraamatukogust ja Uuemõisa raamatukogust.

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: