Design a site like this with WordPress.com
Alustamine

“Isegi kui ma kukun”

Abigail Johnson
2022
Kirjastus Ersen

Brooke on mõrvari õde. Peale seda kohutavat päeva, kui ta vend Jason tunnistas üles enda parima sõbra Calvini tapmise, ei suhtuta Brooke’i ega tema perekonda nii nagu varem. Pidevalt saadavad neid inimeste viha täis pilgud ja halvustavad sosinad.
Süütunne, mis Brooke’i endas kannab on hoomamatu ning kui ta kohtab ühel vihmasel päeval Heathi, Calvini nooremat venda, otsustab neiu talle küüti pakkuda. Brooke’il ei ole kellegagi enda mõtteid ega muresid jagada.. tuleb välja, et Heathil niisamuti. Kuidas rääkida Heath’iga nii, et süütunne ei varjutaks iga lauset? Ja kuidas suudab Heath näha Brooke’is kedagi muud peale mõrvari õe?
Kõigest hoolimata tekivad tunded, mida on keeruline tunnistada.. nii endale kui ka teistele. Kuidas nad seletavad seda enda perekondadele?

Brooke süütunne ja Heath’i lein haarasid mind endasse. Elasin nende loole kaasa ning kurvastasin koos nendega. Uued saladused, mis mõrvale eelnesid, üllatasid mind. Mõrv oli kohutav, aga uus paljastus veel hirmsam.

Raamatut saab laenutada Lääne Maakonna Keskraamatukogust.

Broneeri raamat siin → lugeja.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: