Thin Air

, ,
Thin Air

Kellie M. Parker

311 lk

Kirjastus Razobill

2023

Kaksteist noort kuuest internaatkoolist (üks poiss, üks tüdruk igast koolist) üle Ameerika on valitud Bonhomme´i Fondi poolt korraldatavale konkursile, mille võitjale tagatakse tasuta ülikooliharidus enda valitud ülikoolis. Noored saavad kokku Chicago lennujaamas, kust asutakse teele Pariisi poole. Kaheksa tundi üle Atlandi eralennukis – kõlab nagu parima asi üldse! Ja siis. Hakkab asju juhtuma.

Kandideerides pidid noored enda kohta kirjutama kaks tõest ja ühe vale lause. Keset lendu avaldatakse iga noore kohta asju, mida nad ei kirjutanud avaldusele, mis on küll täitsa tõesed, aga pigem jätaks enda teada. Peategelane Emily näiteks tahab väga varjata seda, et ta sellele konkursile pettusega sai.

Mida aeg ja uus jama edasi, hakkab Emilyle tunduma, et keegi üritab teda kõigis neis juhtumistes süüdi lavastada. Ja loomulikult ei taha tüdruk sellel lasta juhtuda ning hakkab ise asja uurima. Asi on ilmselgelt keeruline, sest keda sa saad usaldada, kui terve lennuki peale on ainult oma koolikaaslane tuttav, aga ka too näitab end külgedest, mida enne pole näidanud.

Raamat oli tõesti põnev, juba esimesest lehest haaras end kaasa ja nii kuni lõpuni.

Raamatu leidumust raamatukogus vaata siit.

Lisa kommentaar

Tere, raamatusõber!

Oled jõudnud Lääne Maakonna Keskraamatukogu noorteraamatute blogisse!

Tutvustame uuemaid ja vanemaid noorteraamatuid nii eesti kui ka inglise keeles!

Loe, arva ja inspireeru!

raamatureporter@gmail.com

Leiad meid ka

Design a site like this with WordPress.com
Alustamine